Evenimentul Zilei > Social > Spitalul Județean Cluj colcăie de şobolani, gunoi şi mucegai. Video terifiant interzis cardiacilor!
Spitalul Județean Cluj colcăie de şobolani, gunoi şi mucegai. Video terifiant interzis cardiacilor!

Spitalul Județean Cluj colcăie de şobolani, gunoi şi mucegai. Video terifiant interzis cardiacilor!

Imaginile sunt rupte dintr-un film horror dar, din păcate,  sunt filmate la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca.

Imaginile filmate la Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj au devenit virale pe social media. Aşa arată subsolul clinicii unde situația este devastatoare, iar mucegaiul și șobolanii clocăie.

Video a fost făcut public de către Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Acesta s-a arătat revoltat de ce a găsit și a făcut mai multe acuzații asupra celor responsabili.

ȘOBOLANII! ATENȚIE!”. Aşa îşi începe postarea deputatul

Clinica de Neurologie a Spitalului Județean Cluj-Napoca, 5 august, ora 17.30. La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie ȘOBOLANII. Tot acolo, a primit spațiu de depozitare o firmă de curățenie care are grijă inclusiv de secția de Neurochirurgie a celebrului medic Ștefan Florian.

Vă imaginați ce curățenie se face în pavilioanele 1, 5 și 7 cu instrumente de curățenie care sunt depozitate în subsolul cu șobolani?

Am primit sesizarea acum câteva zile, angajatele de la curățenie văzuseră un șobolan, au anunțat conducerea Spitalului Județean Cluj, pe omul lui Boc, Daniel Buda și al lui Ioan Rus, numele lui este Petrică Șușca.

Șușca le-a ignorat.

Vă rog să o ascultați pe angajata de la curățenie, în glasul ei se citește disperarea și greața, infinita greață!

Petrică Șușca știe că are spate politic, nu poate fi schimbat deși a refuzat deratizarea și nu a vrut să elimine gunoiul de la subsolul clinicii de Neurologie care invită șobolanii la ospăț.

Din punctul de vedere al lui Șușca oamenii pot trăi împreună cu șobolanii. Așa procedează și cu angajații secției de anatomopatologie care sunt ținuți tot într-un beci plin de mucegai. Am urmărit comentariile de ieri la anunțul acestui video ZDROBITOR de astăzi, m-am îngrozit de unele dintre ele.

Incredibil, unii comentau că sunt obiecte de casat la subsol, care nu au putut fi evacuate. Nici vorbă de așa ceva! Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE