Evenimentul Zilei > Sport > Momente de cumpănă pentru campioana României. A ajuns de urgență la spital
Momente de cumpănă pentru campioana României. A ajuns de urgență la spital

Momente de cumpănă pentru campioana României. A ajuns de urgență la spital

Scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost operată, marţi, la genunchiul drept.

Anunțul a fost făcut de către Federaţia Română de Scrimă pe pagina oficială de Facebook.

„Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap… Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă”, se menţionează pe site-ul de socializare citat

Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a menţionat că intervenţia chirurgicală a decurs bine.

„Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă.

Campioana și-a păstrat optimismul cu toate că nu știe în cât timp va reveni pe planșă. Deși are probleme de sănătate, Ana Maria nu și-a pierdut puterea să zâmbească și să dea asigurări că totul va fi bine. Asistentele au ajutat-o să aibă un moral bun.

Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu „live”… şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de „Finding Nemo” doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit”, a afirmat Ana-Maria Popescu, ea postând şi o fotografie pe patul de spital.

„Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi… practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel… X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!”, a adăugat ea.