„Doamnelor și domnilor, viața bate filmul pe Autostrada Soarelui. Nimeni nu vrea să oprească să ne ajute. Am rămas fără motorină, s-a oprit brusc fix pe prima bandă, bine că nu s-a oprit pe a doua, nu înțelegeam de ce nu mai merge mașina. O să mă internez la psihiatrie la Obregia, sper că mai aveți locuri libere și pentru mine. N-am nici triunghi reflectorizant. Ce dracu’ facem? Îmi e frig”, a povestit Daniela Crudu, potrivit cancan.ro

Daniela Crudu i-a căzut cu tronc lui Gabriel Oprea Jr., iar cei doi au avut deja o ieșire împreună, la ceas de seară, la un restaurant de lux.

S-a întâmplat recent, iar fiul fostului ministru de Interne a ales un restaurant de lux din București, pentru a o impresiona pe brunetă.

Crudu şi Oprea Jr s-ar fi fotografiat la masă, iar fiul fostului ministru de Interne şi viceprim-ministru a postat: „Cele mai frumoase zâmbete i le datorez ei„. “Vă stă bine împreună”, a postat un amic, iar tatăl lui Gabriel Jr a dat un like pozei.

Amicii îşi pun întrebarea dacă s-a combinat Daniela Crudu cu fiul lui Gabriel Oprea. Dacă Daniela a avut mai multe relaţii devenite publice, Oprea Jr a fost mult mai discret. El şi-a asumat o singură relaţie, cu Bianca, o frumoasă studentă la ASE, care l-a părăsit acum 2 ani.