Evenimentul Zilei > Social > Momente critice pentru un mare actor român. Internat de urgenţă şi conectat la aparate
Momente critice pentru un mare actor român. Internat de urgenţă şi conectat la aparate

Momente critice pentru un mare actor român. Internat de urgenţă şi conectat la aparate

Actriţa Carmen Tănase a reacţionat la scurt timp după ce a aflat că fostul coleg şi totodată marele actor Gheorghe Visu a fost internat recent în spital.

La 69 de ani, se pare că fostul partener din telenovela „Inimă de ţigan” a fost ajuns din urmă de problemele mai vechi pe care le avea la plămâni. Din cauza acestora, marele actor a fost conectat la aparatele cu oxigen.

Gheorghe Visu şi-a anunţat fanii cu o postare pe rețelele de socializare, în care a lăsat să se înţeleagă că este internat în spital. Totuşi, actorul nu a dorit să dea alte detalii suplimentare, la fel cum n-au dorit nici apropiații acestuia sau familia.

Nu se ştie dacă Gheorghe Visu are Covid-19

La rândul ei, Carmen Tănase a văzut postarea lui şi a explicat că actorul avea oricum probleme pulmonare mai vechi, din cauza cărora la un moment dat a fost nevoit să se opereze. „Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo.

Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de Covid-19. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte.

Îl voi suna în cursul zilei de astăzi (n.r. – luni, 23 noiembrie), atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase pentru playtech.ro.

Actorul a avut probleme mari în 2009

În urmă cu 11 ani, Gheorghe Visu a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax, o stare patologică care constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală. La acea vreme a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar şi de renunţarea la fumat, un viciu care l-a urmărit vreme îndelungată pe actor.

„Cârlan bătrân ataşat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele”, a scris Visu pe Facebook, reţea de socializare pe care fanii şi cunoscuţii i-au transmis imediat urări de sănătate. Printre numele cunoscute s-au numărat Nicu Alifantis, Vlad Rădescu, Crenguţa Hariton, Andreea Gramoşteanu, Mihaela Teleoacă și Gianina Cărbunariu.

Carmen Tănase și Gheorghe Visu au format celebrul cuplu State și Flăcărica în telenovela româneasca „Inimă de țigan”, o producţie cu succes în România între anii 2007-2010.

Visu, un apropiat al actriţei Carmen Tănase

Între cei doi s-a sudat atunci o prietenie solidă. „Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, a declarat Gheorghe Visu în urmă cu doar câțiva ani. De altfel, Carmen Tănase i-a fost aproape și când el a suferit operația la plămâni.

sursa: viva.ro