Evenimentul Zilei > Social > Modul incredibil în care a murit un celebru om de afaceri din Tulcea
Modul incredibil în care a murit un celebru om de afaceri din Tulcea

Modul incredibil în care a murit un celebru om de afaceri din Tulcea

Prietenii spun că de supărare a murit. A spus ”mi-e rău” și a închis ochii. L-a măcinat iremediabil faptul că afacerea i-a fost distrusă. Zeci de mii de animale, care s-au îmbolnăvit, au trebuit sacrificate.

La un an și jumătate de când pesta africană i-a ucis aproape toate animalele și i-a distrus afacerea, omul de afaceri Andrei Petre din Tulcea a murit. Prietenii susțin că s-a stins de inimă rea. De multe ori, afaceristul spunea că  experiența pe care a trăit-o l-a afectat iremedibil.

Inginerul Andrei Petre a fost directorul de la Pigcom Satu Nou, județul Tulcea. A condus complexul timp de 35 de ani. Apoi a urmat pesta porcină africană și toate animalele au fost ucise, în urmă cu un an și jumătate. Petre nu și-a mai revenit de atunci.

“Mă doare așa de tare sufletul încât nu știu dacă voi mai reuși vreodată să mă ridic și să merg mai departe. Ferma asta-i cu capital privat, integral românesc, și probabil, un fraier ca mine se mai poate zbate. E o lovitură letală pentru noi (…)

Închid ochii și văd cum au ucis 20.289 de animale, zi și noapte, timp de două săptămâni. S-a golit ferma asta unde-au muncit atâția oameni, și-au hrănit familia, au sperat și dintr-o dată”, mărturisea, în această primăvară, Andrei Petre, conform Dobrogeanews.

Apropiații spun că noaptea ieșea din casă și plângea. Sâmbătă, 16 noiembrie, după ce s-a întors de la complex (unde mergea zilnic), a apucat să le spună apropiaților “nu mi-e bine” și a murit.

Sursa foto: Dobrogeanews

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: