Editura Evenimentul si Capital

Modul de operare al grupului din CNA care protejează interesele infractorului Dan Voiculescu

Malin Bot
Autor: | | 33 Comentarii | 8681 Vizualizari


Vezi galeria foto:

“Niciodată în istoria acestei instituţii nu a existat o asemenea majoritate care să protejeze, în grup organizat, la comandă politică sau pentru alte motive, interesele cuiva”. Această declaraţie m-a fost făcută chiar de către unul dintre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului în momentul când am decis să merg în faţa acestei instituţii pentru a arăta ceva extrem de grav.


De același autor: În ce ţară trăim?! Un condamnat face ce vrea cu România, chiar din penitenciar?Săptămâna aceasta am fost pentru prima oară la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Am ţinut să stau în faţa lor şi să mă uit în ochii lor când le spun cât sunt de corupţi şi cum protejează un grup de mardeiaşi media care acţionează pentru agenda personală a infractorului Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Sunt lucruri pe care le-am mai scris în editorialele mele în ultimii ani.

Am ţinut însă să le comunic personal opinia mea celor din CNA şi să le arăt cele mai urâte consecinţe ale protecţiei pe care ei o acordă unui individ aflat în puşcărie, care a infectat România, în ultimii ani, cu un val de ură fără precedent, folosind cele mai abjecte metode ale Securităţii comuniste, instituţia care l-a plămădit pe Dan Voiculescu aşa cum este el acum.

Reclamasem cele două zile de linşaj mediatic la televiziunea Antena3 pentru editorialul în care am explicat cum a eşuat mineriada pusă la cale de Voiculescu ca să scape de executarea silită începută de ANAF.


Citeşte şi editorialul: Mineriada lui Voiculescu a eșuat în fața valului uriaș de dezaprobare care l-a lovit pe Klaus IohannisReclamaţia mea a fost pusă pe ordinea de zi a şedinţei din această săptămână, în care s-a prezentat şi raportul de monitorizare.

De zeci de ori m-au acuzat “nazism” derbedeii media care îl slugăresc pe infractorul de la Rahova.

O zi întreagă au reluat, în buletinele de ştiri, aceste denigrări. Când s-au vizionat scenele respective, adunate în raportul de monitorizare, au fost atât de multe încât chiar Radu Herjeu a răbufnit: “Chiar trebuie să vedem de 30 de ori cum i-au acuzat de nazism. Am înţeles ideea!”

Nazismul este interzis de lege în România, e faptă penală şi asta e o mare problemă.

Legea Audiovizualului prevede strict că persoana acuzată de orice trebuie să îşi expună şi ea punctul de vedere, că trebuie prezentate dovezi şi că e obligatorie difuzarea unui drept la replică, dacă e solicitat. Televiziunile au obligaţia să respecte aceste reguli, când acuză pe cineva de orice.

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. Legea a fost călcată în picioare în mod grobian.

În ultimii ani, aproape după fiecare editorial în care am explicat cum acţionează infractorul Voiculescu, am fost insultat, jignit, înjurat de mardeiaşii media pe care condamnatul îi plăteşte cu zeci şi zeci de mii de euro ca sa fie eficienţi, convingători, perseverenţi. Şi-au dezvoltat un mecanism tipic pe care îl folosesc în cazul oricărei persoane publice pe care s-a supărat Voiculescu de-a lungul timpului, pentru acelaşi scop: şantajul.

Este o mentalitate tipică găştilor interlope care terorizează unele cartiere. “Dacă te mai iei de noi, te călcăm în picioare!”, aceasta e ideea.

Nu e numai pentru cei călcaţi în picioare, e mai ales pentru toţi cei care ar avea de ceva de spus sau de făcut împotriva mârşăviilor pe care infractorul Voiculescu le tot face în societate.

Jurnaliştii care scriu articole ajung să se teamă să-şi spună opinia, să ia atitudine, de frică să nu fie târâţi în noroi ca cei denigraţi deja.


Editorial pe aceeaşi temă: Monstrul care se tărâie printre noi de 26 de ani și ne otrăvește societateaMagistraţii care judecă alte cauze ale găştii lui Voiculescu trebuie intimidaţi şi ajung să se teamă că Felix îndreaptă către ei ventilatorul cu rahat şi îi linşează mediatic aşa cum a fost linşată Camelia Bogdan sau Laura Codruţa Kovesi.

Politicienii care controlează instituţiile cu care are interese gaşca lui Voiculescu trebuie să ştie că dacă nu îl ajută sunt stigmatizaţi, demonizaţi, supuşi unui oprobiu public atroce.

Această metodă a fost aplicată de ani de zile cu toţi cei pe care Voiculescu a avut vreun interes să-i timoreze, reducă la tăcere, intimideze. Cei care au opus rezistenţă au fost desfiinţaţi şi puşi la stâlpul infamiei.

Cheia succesului şantajului naţional pe care îl comite astfel infractorul de la Rahova, de ani de zile, sunt fost câteva emisiuni realizate de “băieţii” lui „şmecheri”, “vedetele” pe care le plăteşte cu zeci de mii de euro ca să linşeze la comandă în emisiunile de la radio şi de la TV sau chiar pe reţele sociale.

Radu Tudor te face nazist dumincă seara. Dana Grecu te zgârie pe faţă ziua următoare. Mircea Badea te înjură la radio şi pe Facebook. Pastorul Mihai Gâdea ţine o slujbă de demonizare la Sinteza zilei.

Gaşca e bine organizată şi acţionează cu precizie chirurgicală când Varanul dă din coadă pentru comanda cafteala mediatică.


Le-am aratat consecintele cele mai urate si abjecte ale modului in care institutia asta protejeaza gasca de interlopi media care santajeaza, insulta, linseaza si denigreaza la comanda infactorului Voiculescu. Posted by Malin Bot on Friday, March 18, 2016Nimic din toate acestea nu se puteau produce şi România nu era acum o ţară infestată cu ura lui Voiculescu împotriva oricui i s-a opus, dacă o instituţie şi numai una îşi făcea datoria: Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Tot succesul acestor operaţiuni de intimidare, şantaj şi denigrare stă în modul cum aplică sau se prefac că aplică legea secretarii de stat din CNA. Legea are prevederi clare, amenzi consistente şi un mecanism care impune măsuri în crescendo. Dacă scopul urmărit de lege era aplicat aşa cum e stipulat în lege, cele mai abjecte linşaje mediatice din ultimii ani nu se puteau produce.

Acesta este motivul pentru care şi eu am fost linşat două zile într-o manieră care a isterizat pur şi simplu telespectatorii Antena3. Unii dintre ei m-au căutat personal, pe Facebook, pentru a-mi transmite ura care le fusese indusă de emisiunile în care am fost linşat mediatic.

Dintre toate mesajele primite, unele cu un limbaj birjăresc inimaginabil, unul este cel care m-a determinat să merg pe drumul pe care am pornit zilele acestea. Este un mesaj în care un telespectator Antena3 îmi spunea cum ar vrea să-mi violeze mama.

O spunea folosind cuvinte şi expresii de un vulgarism infiorător. Am primit mesajul obscen chiar într-un moment farte greu pentru mine, când comemoram moartea mamei mele.

Halep-Serena. Cine e NOUL ANTRENOR, cati bani a castigat Simona, ce turneu urmeaza!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI