Modele de brăţări must în 2022

Modele de brăţări must în 2022

Trendurile se schimbă, de obicei, de la un an la altul, dar sunt şi unele tipuri de bijuterii care rămân mereu la modă, indiferent care sunt tendinţele.

În acest articol vor fi prezentate modele de brăţări personalizate care se poartă în acest an, unele continuându-şi urcuşul în preferinţele oamenilor, început cu un an în urmă, altele fiind „new entry” datorită faptului că sunt la mare căutare în întreaga lume.

Brăţări cu biluţe din aur

Un model care este foarte popular şi care va rămâne în trend în 2022 este cel de braţări cu biluţe din aur. Sunt mai multe tipuri de astfel de brăţări, fiecare cu farmecul său. Unele modele sunt realizate din aur de 14 K, împreună cu pietre semipreţioase (de exemplu, ametist, onix sau acvamarin), aşezate pe şnur. Un alt model de pe piaţa este şi cel în care este doar o biluţă de aur, alături de pietre semipreţioase coral, iar brăţara este tip şnur cu noduri reglabile. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceste brăţări sunt foarte apreciate, putând fi purtate la orice vârstă, chiar şi de copii. Sunt elegante, dar şi versatile, astfel că se pretează în diverse combinaţii stilistice.

Brăţări cu text gravat

Brăţările cu text gravat au tot fost în trend în ultimii ani, dar nu au nicio intenţie să se demodeze prea curând. Faptul că permit posibilitatea de a gravă pe ele orice mesaj, cu condiţia ca acesta să încapă pe bănuţul respectiv, îi face pe mulţi oameni să ia în considerare acest model pentru a-l oferi cadou celor mai dragi persoane din viaţa lor. Şi în cazul acestui model există o varietate largă de posibilităţi. 

Modelele cu bănuţ pe şnur reglabil pot fi personalizate cu numele persoanelor şi data de naştere, astfel că ele pot fi un foarte bun cadou din partea naşilor la botezul finei sau finului lor. La fel de bine se pretează aceste cadouri şi pentru a fi oferite de către părinţi micuţilor lor, caz în care există modele în care se poate personaliza pe bănuţ numele copilului, alături de un anumit simbol: paşi de bebeluş, inima, etc.

Brăţări cu simbolul familiei

Tot mai multe familii sunt interesate de acest model de brăţara, considerând că este o modalitate inedită de a consolida sentimentul unic care-i uneşte pe toţi membri. Aceste modele constau într-un bănuţ, în care este decupat simbolul familiei (mama şi tată care ţin în braţe un bebeluş). Materialul bănuţului poate fi atât argint 925, cât şi aur de 14K.

Tot din această categorie, a braţărilor care pot fi purtate de toţi membrii familiei, se numără şi cea în care trei inimi sunt inserate într-o rama din aur, fiecare inimă având gravat numele mamei, al tatălui şi al copilului. Acestea pot fi achiziţionate de către părinţi, cu scopul de a sărbători uniunea specială din familie, dar pot fi oferite în dar şi de naşi, bunici şi alte peroane apropiate, care vor marca în acest fel relaţia specială din cadrul familiei pe care o sărbătoresc.

În concluzie, brăţările personalizate sunt la mare căutare şi în 2022. Pe lângă ele, oamenii mai pot opta şi pentru modele de excepţie în ceea ce priveşte colierele, cu care pot accesoriza orice look, de zi sau de seară.