Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare generală pentru căutarea unui copil dat dispărut în Olt. Unde a fost găsit
Mobilizare generală pentru căutarea unui copil dat dispărut în Olt. Unde a fost găsit

Mobilizare generală pentru căutarea unui copil dat dispărut în Olt. Unde a fost găsit

O bunică a alertat Poliția Olt după ce nepoata sa în vârstă de cinci ani a fost de negăsit timp de două ore.

Peste 120 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari și un câine au început căutările unei fetițe în vârstă de doar cinci, după ce bunica copilului a alertat Poliția Olt pentru a o căuta.

Căutările oamenilor legii au durat vreme de două ore, după care fetița a fost găsită. Spre surprinderea tuturor, micuța a fost găsită dormind sub un pat din locuinţa familiei din comuna Făgeţelu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Potrivit Agerpres, bunicii copilului au sesizat dispariţia minorei miercuri seara, în jurul orei 21,00, ei apelând numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor în găsirea fetei dispărute din locuinţă.

„La data de 15 iulie a.c., orele 21.00, o femeie, din comuna Făgeţelu, a sesizat prin apel de urgenţă SNUAU 112, faptul că nepoata sa, în vârstă de 5 ani, a dispărut din locuinţă şi nu poate fi găsită.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind adus şi un câine de urmă. În sprijinul poliţiştilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat şi au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului unde locuia aceasta. După aproximativ 2 ore de căutari, minora a fost găsită dormind, sub un pat din interiorul locuinţei”, a precizat Grigorescu.