Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. ANALISTUL de investigații CRIMINALE FBI face primele DECLARAȚII
Detalii CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. ANALISTUL de investigații CRIMINALE FBI face primele DECLARAȚII

Detalii CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. ANALISTUL de investigații CRIMINALE FBI face primele DECLARAȚII

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, după ce a luat Furadan. Moartea îndrăgitei artiste a șocat o națiune. Vestea cutremurătoare a lovit familia ca un fulger.

Gestul disperat al artistei părea de nedescris și nimeni nu a înțeles de ce a recurs la asta, iar moartea acesteia a ținut captată atenția mass-media pentru o foarte mare perioadă. Au fost efectuate cercetări, iar de-a lungul timpului au fost multe persoane care au susținut că regretata artistă ar fi fost omorâtă, informează Cancan.ro.

Pe lângă fanii Mădălinei Manole, cel mai înverșunat contestatar al verdictului dat de poliție este Mihaela Brooks, analist de investigații criminale care a studiat pentru FBI, mai bine de 5 ani, acest caz.

Stabilită în Canada, Mihaela Brooks, prin analiza a sute de pagini din dosar a ajuns la concluzia  că anchetatorii s-au grăbit să concluzioneze că Mădălina Manole s-a sinucis. În plus, femeia a anunțat că va face, curând, noi dezvăluiri.

„Mădălina Manole – de azi într-o săptămână este 14 iulie, zi de naștere și fatidică pentru tine! Așa cum am promis, nu abandonez cauza ta și în curând voi dezvălui mai multe detalii. Soiler alert: am aliați puternici de data aceasta”, a anunțat Mihaela Brooks.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau.