"Au cumpărat toţi samsarii bilete cu zecile ca să facă resell la preţuri de peste 1000 de ron. Ruşine!”

Intrând pe pagina de Facebook a evenimentului, un val de reacţii te loveşte. Iată mai jos doar câteva dintre ele. Precizăm că numele folosite pentru utilizatori nu sunt reale.  
1.Gabriela Ioan: “La cum a decurs vanzarea, eu ma duc sa-i vad la Londra.”
2. ”Radu Andrei: Gazon B 1000 ron bucata. Am avut cerere si la 2500 la tribuna a 2 a…asa ca…”, replică la care Daniel Mihai răspunde ”Caut girant pentru bankã sã cumpãr 2 bilete! Garanție Belina!”. O altă persoană scrie că ”biletele au fost 250 undeva pe acolo. Numai un om cu o inteligenţă foarte redusă ar cumpara un bilet de 1000 de lei la un concert”.
3. Bianca Tudor: ”Organizatorul concertului Metallica | Bucharest | 2019 le-a facilitat bişniţarilor specula! # Sictir e puţin spus! 
4. W: ”Aşa că Budapesta sau Sofia devin o opţiune!”
5. X: “Aveti grija!!! Linkul care se deschide de aici este la Viagogo! Este un site de revanzare, nu sunt cei autorizati. Se vand la suprapret, luati teapa mare. Multe tari incearca sa-i opreasca. Multi artisti internationali avertizeaza publicul sa nu cumpere de la ei. Acum stiti! Fi-ti atenti sau stati cu grija ca nu va lasa sa intrati ca nu sunt biletele bune.”
6. Y: Ruşine. Au cumpărat toţi samsarii bilete cu zecile ca să facă resell la preţuri de peste 1000 de ron. Ruşine!
7.  Z: În caz că cineva care are bilete la Gazon A moare până pe 14 august, sau ajunge să fie în comă, sau paţeşte ceva foarte grav şi nu mai poate merge, rog persoana respectivă sau rudele să mă contacteze. Vorbesc serios! Mulţumesc!
8. Ioana Constantin: “Da…28 septembrie si deja nu mai erau bilete. Ciudat! Cred ca au cumparat unii cu zecile si le vand la supra pret”.

Oportuniştii flutură arogant bilete la preţuri exorbitante

Pe scurt, pe lângă biletele cumpărate de fani, pe lângă invitaţiile împărţite, pe ”piaţă” au reapărut oportunişti care flutură arogant, adică pe olx.ro sau alte platforme online, bilete la preţuri exorbitante. Şi iată cum poţi vinde liniştit un pachet de 10 bilete care valorează 2.850 de lei cu 12.000 de lei. Cu o agendă bune pusă la punct, care să includă câteva concerte mari, profitul e garantat. Pentru bişniţari miile de euro se zăresc la orizont.

 

”Preţul organizatorilor” vs ”Preţul găinarilor” 

Categoria A – 285 lei bilet vs Categoria A – 120 

Categoria 2 – 505 lei vs Categoria 2 – 1100 lei

Categoria 5- 235 lei vs Categoria 5 – 1000 lei

Momentan, organizatorii nu ştiu dacă vor suplimenta locurile la concert

Organizatorii au comunicat că biletele puse în vânzare în data de 28 septembrie s-au epuizat într-un timp record. „Ziua de 28 septembrie a marcat un moment crucial în industria de live entertainment din România şi cea mai rapidă vânzare din istoria concertelor de până acum, dar cu siguranţă nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada că Metallica este în continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume, interesul şi entuziasmul fanilor fiind şi motivul pentru care biletele s-au epuizat într-un timp atât de scurt“.   

 

 

Te-ar putea interesa și: