Mititelu Junior, paradă cu mașini de lux. Cât valorează bolizii fiului lui Adrian Mititelu

Mititelu Junior, paradă cu mașini de lux. Cât valorează bolizii fiului lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu Junior face o adevărată paradă atunci când iese în oraș. Mașinile sunt punctul lui forte și nu de puține ori le-a folosit să impresioneze câte o domnișoară. Mai ales că bolizii fiului patronului FCU Craiova are cu ce se lăuda. Ultima achiziție în domeniu, valoarea nu mai puțin de 400.000 de euro.

Vorbim despre un Lamborghini Urus pe care Adrian Mititelu Junior îl conduce cu mândrie peste tot pe unde are treabă. De altfel, mașina s-a dovedit și un magnet pentru domnișoare. La puțină vreme după ce a intrat în posesia ei, a existat chiar un zvon în care Oana Marica numai ce devenise iubita lui.

Paradă cu mașini și cu fete

Doar că numai câteva luni mai târziu aceasta a fost surprinsă de paparazzi EVZ cu un alt bărbat, care culmea, i-a dăruit o mașină. Chiar și așa, Mititelu Junior nu pare să sufere. Mai ales că în afară de această mașină, garajul lui este plin. Acesta mai deține mai multe mașini Porche pe diferite culori, probabil să le asorteze cu ținuta.

Toate valorează peste 100.000 de euro și sunt extrem de puternice. Cât despre venituri, chiar el a recunoscut, că tatăl său este cel care face bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Screenshot

Mititelu Senior are avere de peste 100 de milioane de euro

„Nu avem foarte mult cash, însă tatăl meu are foarte multe proprietăți în orașul Craiova, care obiectiv vorbind înseamnă peste 100 de milioane de euro. Are în jur de 40 și ceva de hectare de teren intravilan, în cea mai bună locație din Oltenia, fără să exagerez.  Deci el poate să obțină lichidități imediat.

Însă a făcut deja sacrificii foarte mari pentru echipa de fotbal și sperăm ca într-o zi să încasăm și noi niște bani”, a spus Adrian Mititelu Junior. Tatăl său împreună cu el sunt patronii Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. De altfel Adrian Mititelu a fost și închis fiind acuzat de fapte de corupție, iar acum este eliberat condiționat.