Polițișții Formațiunii Investigații Criminale Topoloveni au reținut un bărbat, de 36 de ani, din Morteni, județul Dâmbovița, în cazul morții suspecte al unei femei de 44 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit, în luna august, plutind pe un lac situate pe raza localității Ciupa, de la marginea autostrăzii Bucuresti-Pitești.

Oamenii legii îl cercetează pe Romică Pârcălabu pentru săvârșirea infracțiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate.

Poliția Română transmite că, la dată de 19 august a.c., nu ar fi acordat ajutor și nu ar fi sesizat autoritățile abilitate în momentul în care o femeie, de de 44 de ani, din Morteni, județul Dâmbovița a căzut accidental cu autoturismul în apă.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru EVZ, că femeia l-a luat în mașină ca să meargă la o benzinărie, pentru a face cumpărături. Pe drum, la un pod, peste răul Argeș, femeia a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașină în lac.

Romică Pârcălabu  a ieșit din mașină, iar pe femeie a lăsat-o acolo. După trei zile, trupul femeii a ieșit la suprafață apei. Cei doi se cunoșteau, deoarece bărbatul era client al barului patronat de femeie, în  Morteni .

 

Te-ar putea interesa și: