Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterioasa FIICĂ a lui Putin. Este foarte FRUMOASĂ şi trăieşte într-o ţară OCCIDENTALĂ
Misterioasa FIICĂ a lui Putin. Este foarte FRUMOASĂ şi trăieşte într-o ţară OCCIDENTALĂ

Misterioasa FIICĂ a lui Putin. Este foarte FRUMOASĂ şi trăieşte într-o ţară OCCIDENTALĂ

Deşi Vladimir Putin este o prezenţă constantă în mass-media, despre cele două fiice ale sale, Maryia şi Yekaterina, nu se cunosc foarte multe lucruri. Fiica cea mare a preşedintelui rus, Maryia, trăieşte în Olanda, iar în urmă cu cinci ani a presa bulgară a anunţat că a născut un băiat.

Fiica cea mare a lui Putin locuieşte în Olanda împreună cu Jorrit Joost Faassen, fost angajat al companiilor „Stroitransgaz” și „Gazprom”, scrie deschide.md. Potrivit aceleaşi surse, cei doi au cumpărat între 2009 şi 2011 trei case Voorschoten, acestu lucru deși ambii au viză de reședință la Moscova.

În anul 2009, un post de televiziune din Bulgaria a anunţat că Maryia a dat naştere unui băiat prin cezariană. Ştirea nu a fost preluată de presa din Rusia, jurnaliştii ruşi fiind conştienţi de faptul că orice ştire despre viaţa privată a familiei lui Putin duce la represiuni.

Nici despre fiica cea mică a lui Putin, Yekaterina, nu se ştiu foarte multe. Potrivit unui articol publicat în anul 2012 de Business Insider, cele două au fost mereu protejate de guvernul rusesc, ba chiar au fost retrase de la cursuri şi şcolite acasă, atunci când tatăl lor a ajuns în vizorul presei.

În anul 2010, a apărut un zvon potrivit căuia Yekaterina s-ar fi logodit cu fiul unui amiral sud-coreean. Zvonul a fost însă infirmat de ruşi.

De asemenea, ambele fiice ale preşedintelui rus sunt prietene cu fiica lui Silvio Berlusconi, cele trei petrcând vacanţa împreună, în Sardinia, în anul 2002.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: