Evenimentul Zilei > Actualitate > Miss Univers 2011, un concurs „aranjat”? Acuzaţii grave la adresa câştigătoarei, Miss Angola | VIDEO
Miss Univers 2011, un concurs „aranjat”? Acuzaţii grave la adresa câştigătoarei, Miss Angola | VIDEO

Miss Univers 2011, un concurs „aranjat”? Acuzaţii grave la adresa câştigătoarei, Miss Angola | VIDEO

Leila Lopez, din Angola, desemnată recent Miss Univers, este acuzată că ar fi mituit organizatorii. Miss Fraţa, una dintre rivalele ei, declară că Miss Angola nu ar fi meritat acest titlu.

O serie de speculaţii au apărut după anunţarea celei mai frumoase femei din lume. Se spune că acest concurs a fost "aranjat" de organizatori şi că Miss Angola, care a câştigat premiul, a mituit juriul.
Acuzată în ţara ei
Acuzaţiile au apărut iniţial chiar în ţara de origine a Leilei, unde presa a scris că aceasta a făcut un aranjament cu Charles Mukano, unul dintre organizatori, care ar fi ajutat-o pe fată să participe şi la Miss Angola UK, competiţie la care se pot înscrie doar fetele din Angola care locuiesc în Marea Britanie, Leila neîncadrându-se în această categorie.
Invidia celorlalte concurente
Miss Franţa, una din cele zece finaliste, este citată de Huffington Post spunând că Miss Angola nu merită titlul."Este singura fată pe care nu am cunoscut-o aproape deloc. Era foarte discretă, de multe ori era în blugi şi nemachiată. Am fost toate foarte surprinse de victoria ei. Eforturile fetelor nu au fost răsplătite", ar fi spus Miss Franţa.
O explicaţie pe care o încearcă franţuzoaica este aceea că "Angola este o fostă colonie portugheză, iar concursul s-a desfăşurat în Brazilia, o altă fostă colonie portugheză". Faptul că Miss Univers a avut loc în Brazilia ar fi avantajat-o pe câştigătoare, crede Miss Franţa.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/L_ptR0DpYdw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
CITIŢI ŞI:

  • Românca de la Miss Universe, Larisa Popa, dă din culise: beţii, falsitate şi IQ redus
  • Noua Miss Univers 2011 seamănă cu Michelle Obama
  • MISS UNIVERSE 2011. Leila Lopes, o miss naturală
  • Miss Univers 2011 este Leila Lopes, din Angola
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: