Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirela Vaida la „Teo Show”: „De când am rămas din nou însărcinată sunt răsfățata familiei”
Mirela Vaida la „Teo Show”: „De când am rămas din nou însărcinată sunt răsfățata familiei”

Mirela Vaida la „Teo Show”: „De când am rămas din nou însărcinată sunt răsfățata familiei”

Îndrăgita prezentatoare TV, Mirela Vaida și-a făcut apariția în platoul moderată de Teo Trandafir și Bursucu. Însărcinată în 7 luni, cu cel de-al treilea copil, vedeta a mărturisit că se simte mai energică ca niciodată.

În cadrul emisiunii Teo Show, Mirela Vaida a dezvăluit numele viitorului copil, acesta va fi băiețel și se va numi Tudor Ștefan.

„Nu spăl vase, nu mă omor cu gătitul. Nu mă pricep la menaj. Trebuie să mai cos câte ceva de rușine. Important este să nu pice năsturelul când tragi de el. Când întreabă soțul ce mâncăm, eu zic că sunt artistă, am angoase, e ianuarie. Nu pot să stau acasă, înnebunesc. Am fel şi fel de angoase, am zis să-mi găsesc de treabă", a povestit Mirela Vaida, la Teo Show, conform wowbiz.ro

Mirela Vaida a mai mărturisit că a început pregătirile pentru naștere, dar și pentru Eurovision, unde s-a înscris deja. vedeta nu pare deranjată de faptul că nu se va bucura prea mult de concediul de maternitate.

„Nasc în aprilie, Eurovisionul e la jumătatea lui mai. Mai nasc un copil până atunci.", a mai spus ea.

Mirela Vaida mai are doi copii alături de soțul ei, Alexandru, o fetiță de 4 ani, pe nume Carla Maria, și un băiețel de 2 ani și jumătate, care se numește Vladimir Alexandru.