Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, difuzată de Antena 1, a postat pe contul de Instagram o poză din platoul de filmare. Mesajul a fost „Lejer, de vară!” O urmăritoare a vedetei TV a folosit acest prilej pentru a scrie un mesaj dur ce-i vizează pe realizatorii emisiunii „confiscate” practic de cuplul Vulpița și Viorel.

„Nu vă e rușine? Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a scris femeia. Un alt utilizator a cerut o diversificare a show-ului tv. „Schimbă subiectele idioate de la emisiune.”

După ce emisiunea a fost amendată de două ori de membrii Consiliului Național al Audiovizualului, Mirela Vaida a luat foc și a avut un discurs furibund.

„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva”, a spus Mirela Vaida.

Ea a continuat pe același ton. „Dar deja mi se pare că exagerați. Nu o zic în numele Antenei 1 sau al emisiunii ”Acces direct”. O zic din punctul meu de vedere. O spun cu toată asumarea. Sunt revoltată pentru că vă faceți că nu vedeți realitatea. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă ceva în România?”