Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida a trădat-o crunt pe Simona Gherghe! A lucrat-o cu zâmbetul pe buze
Mirela Vaida a trădat-o crunt pe Simona Gherghe! A lucrat-o cu zâmbetul pe buze

Mirela Vaida a trădat-o crunt pe Simona Gherghe! A lucrat-o cu zâmbetul pe buze

În cazul celor două colege de la Antena 1, Mirela Vaida şi Simona Gherghe, viaţa chiar este complexă şi are multe aspecte.

La această concluzie s-a ajuns după ce în aprilie 2018, Mirel Vaida anunţa că emisiunea Acces direct nu i se potrivea. Opinia ei s-a mai schimbat între timp…

Tot la acea vreme, actuala prezentatoare a show-ului care i-a consacrat pe Viorel şi Vulpiţa susţinea că nu are nicio rivalitate cu Simona Gherghe.

Amintim că Vaida lansa declaraţiile după ce prezentase Acces Direct din primăvara lui 2017 până la începutul anului 2018, când Simona revenea din concediul maternal.

Primul contact cu Acces direct

Practic, Mirela Vaida i-a ținut locul Simonei Gherghe la emisiunea Acces direct cât aceasta a fost însărcinată, dar și în timpul concediului postnatal.

Ulterior, Simona Gherghe se întorcea la cârma show-ului pe care îl modera din 2010, iar Mirela Vaida prelua un nou proiect, „Totul pentru dragoste”.

Acces direct, ceva neplăcut şi nu prea…

„Eu mă întâlneam cu ea (n.r. – cu Simona Gherghe) pe scările facultăţii şi ne îmbrăţişam aşa, ca două ieşence plecate de acasă, singure în Bucureşti.

Mereu se speculează, e dorinţa oamenilor de a pune mereu în conflict. Eu i-am spus: «Nu îmi doresc emisiunea ta!»

Eu mai aveam deja o altă emisiune de la 2 la 4. I-am spus Simonei: «O să zică lumea: bă, dar nu mai sunt prezentatori pe lumea asta?».

A fost o întreagă discuţie în care eu am spus că Accesul nu e genul meu. Eu sunt om de divertisment. Mi-e teamă că nu voi fi credibilă pe acel gen de subiecte.

Am ţinut legătura cu Simona, mereu o sunam să văd cum se simte, dacă pot să o ajut cu ceva.

Ea şi-a dorit să stea mai mult acasă cu copilul pentru că a muncit 16 ani nonstop. Acum totul e bine, ea s-a întors, eu am emisiunea mea”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida n-a fost prima opţiune

La 29 noiembrie 2018, Simona Gherghe anunţa că este însărcinată cu al doilea copil, pe care îl năştea la 9 mai 2019 şi căruia îi dădea numele Vlad Ioan.

La 15 martie 2019, Simona apărea ultima oară în rolul de moderatoare al emisiunii Acces direct şi o prezenta pe noua prezentatoare a show-ului, Cristina Cioran.

Actriţa nu s-a bucurat de succes, astfel că după numai câteva luni, mai-marii din Antena 1 au decis să renunţe la ea şi să o readucă în prim-plan pe Mirela Vaida.

La 14 august 2019, Mirela Vaida revenea la show-ul pe care avea să îl ducă la alt nivel în ceea ce priveşte audienţele cu ajutorul celebrelor personaje vasluiene, Vulpiţa şi Viorel.

Între timp, după aproape 8 luni în care au strălucit la Antena 1, producătorii de la Acces direct au renunţat la soţii Stegaru, probabil din cauza faptului că nu mai atrăgeau audienţele de altădată.

sursa: libertatea.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: