Evenimentul Zilei > Social > Mirel Curea îl dă în judecată pe Constantin Ilaş pentru acuzațiile ridicole pe care i le-a adus
Mirel Curea îl dă în judecată pe Constantin Ilaş pentru acuzațiile ridicole pe care i le-a adus

Mirel Curea îl dă în judecată pe Constantin Ilaş pentru acuzațiile ridicole pe care i le-a adus

Constantin Ilaş și Sorin Bocancea au lansat o serie de acuzații ridicole la adresa jurnalistului Mirel Curea, potrivit cărora ar fi anti-vaccinist și pro-Putin, în ciuda pozițiilor sale publice contrare, de notorietate . Acum, prim redactorul-șef adjunct al Evenimentului zilei a decis să îi dea în judecată pe cei doi.
Jurnalistul Mirel Curea a spus că l-a informat pe Constantin Iliaș că îl va da în judecată pentru acuzațiile formulate împotriva sa. El a explicat că primul mod de a aborda această problemă este prin a redacta un articol care va apăraea pe Evz.ro la începutul săptămânii viitoare. Ulterior, Iliaș va fi chemat în instanță.
Mirel Curea a continuat prin a spune că cel mai greu pentru bărbatul care l-a acuzat de propagandă pro-Rusia va fi se demonstreze instanței de judecată apartenența jurnalistului la un curent de propagandă.
„Nu de alta, dar atitudinea mea în cele două materii la care vă referiți, Pandemia și Războiul din Ucraina, este de notorietate”. Jurnalistul a mai adăugat că i se pare ridicol că se află, în același timp, pe lista „Cioclii Apocaliptici – Oamenii presei „independente” realizată de „anti-vaccniștii” de la Activenews.

Atitudinea lui Mirel Curea față de războiul din Ucraina

Mirel Curea a mai transmis că poziția sa față de războiul din Ucraina este de notorietate și a fost prezentată atât în materialele scrise de el, cât și în zecile de aparații televizate. Mai mult, unul dintre coautorii cărții știa, evident, că acuzațiile sunt paralele cu realitatea, spunând, la un moment dat următoarele: „Curea, pro-putinist? Păi, ăsta este direct anti-rus din fașă, pentru că așa l-a crescut și educat taică-său.”.

Mirel Curea a adăugat că îl va da în judecată pe Iliaș și că îi va ere despăgubiri în valoare de 20.000 de euro.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bocancea, coordonatorul cărții în care imaginea jurnalistului a fost prejudicată, Mirel Curea va apela la ajutorul forurilor care tutelează activitatea universitară dn țara noastră. „Aș aprecia, dacă mi-ați trimite în privat adresa la care puteți fi citat. Dacă nu veți avea această tărie, voi vedea cum mă voi descurca”, a încheiat jurnalistul mesajul postat pe Facebook.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: