Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Rednic îi răspunde lui Gheorghe Hagi: „Și eu pot spune că e cel mai mare dușman al limbii române”
Mircea Rednic îi răspunde lui Gheorghe Hagi: „Și eu pot spune că e cel mai mare dușman al limbii române”

Mircea Rednic îi răspunde lui Gheorghe Hagi: „Și eu pot spune că e cel mai mare dușman al limbii române”

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, i-a dat o replică tăioasă lui Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul formației FC Viitorul.

Mircea Rednic i-a răspuns lui Gheorghe Hagi, după ce „Regele” a spus despre tehnicianul dinamovist că este „strâmb”. „Puriul” a afirmat că și el poate remarca despre antrenorul celor de la FC Viitorul că este un dușman al limbii române.

„Cel mai tare m-a deranjat că m-a făcut strâmb. Nu poți să te legi de fizicul meu. Și eu aș putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să spun că e cel mai mare dușman al limbii române sau că-l mușcă gramatica de limbă!", a spus Rednic la Digi Sport.

De asemenea, Rednic a reacționat și referitor la gestul lui Hagi, care i-a arătat 5 degete, referitor la victoria obținută de FC Viitorul, pe terenul celor de la Dinamo, scor 5-1. „Cică îmi arată cinci degete, OK, foarte bine. Dacă asta e performanță pentru el… Și eu pot să-i arăt patru trofee, nu-i ușor să cucerești patru trofee. Diferența dintre noi e că el se chinuie de trei ani să ajungă cu Viitorul unde a ajuns, eu în patru luni vedeți ce fac. Eu am obiective pe termen scurt, el pe termen lung. El a câștigat cu 5-1, dar noi am jucat atât timp în 10 oameni. Nici nu ajunsese la poartă. Nu știu la ce meci s-a uitat el.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.