Evenimentul ZileiMondenMircea Dinescu are probleme mari cu afacerile

Mircea Dinescu are probleme mari cu afacerile

Mircea Dinescu are probleme mari cu afacerile
Poetul Mircea Dinescu spunea ”Sunt tânăr doamnă”, dar acum a ajuns la 70 de ani și este în pericol să piardă afacerile. ”Faliment scrie pe mine!”. Mircea Dinescu are probleme mari cu afacerile.

Dar ce nu a făcut Mircea Dinescu! Poet, revoluționar, ziarist, publicist, bucătar, moșier, om de afaceri. Acum, este doar pensionar și încearcă din răsputeri să nu dea faliment.

Mircea Dinescu, ”proaspăt” pensionar la 70 de ani

După evenimentele din decembrie 1989, poetul Mircea Dinescu s-a reinventat continuu. Și-a folosit și alte talente pe care le ținea ascunse. Mircea Dinescu și Ion Caramitru au fost primele personalități care au anunțat că ”Am învins”, iar dictatorul Nicolae Ceaușescu a fugit. De atunci, poetul Mircea Dinescu a fost ziarist, publicist, bucătar, jurat în emisiuni tv, moșier, proprietar de restaurante și bucătar celebru. Acum însă, Mircea Dinescu are probleme mari cu afacerile.

Într-una dintre cele mai cunoscute poezii ale lui Mircea Dinescu, de acum 50 de ani, spunea: ”Sunt tânăr, Doamnă, tânăr, de-aceea nu te cred, /oricât mi-ai spune, timpul nu-şi ascute gheara/ deşi arcaşii ceţii spre mine îşi reped săgeţile vestirii, sunt tânăr. Bună seara!”

Iată că a ajuns la 70 de ani, este pensionar și trebuie din nou să se reinventeze pentru că afacerile lui cu restaurante celebre sunt închise de peste 9 luni, din pricina pandemiei.

Mircea Dinescu are probleme mari cu afacerile

Pandemia a închis și restaurantele lui Mircea Dinescu, vizitate pentru mâncarea bună, vinurile românești și celebritatea proprietarului.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: