Mircea Diaconu a dat politica pe film

Mircea Diaconu a dat politica pe film

După ce a reuşit să declanşeze un scandal între instituţiile statului, senatorul liberal Mircea Diaconu s-a decis: nu mai vrea politică.

Actorul a anunţat, ieri, în faţa Parchetului General, unde a fost audiat în legătură cu acuzaţiile ce i se aduc de procurori ca urmare a încheierii unor contracte în calitate de director de teatru cu soţia sa, că revine la statutul de "simplu cetăţean" . "Mai sunt trei zile senator, iar în rest am decis să nu mai candidez şi m-am retras din viaţa asta politică. Asta pentru că mi-am ales singur demnitatea cea mai importantă, cea de cetăţean", a spus Mircea Diaconu. În scurt timp acesta va începe un nou film "mai bun decât un mandat întreg". "Am un rol excepţional, se numeşte «Cu buletinul la Paris». Joc personajul principal, un amărât din zilele noastre, iar scenariul este foarte bun", a subliniat Diaconu.

  • Mircea Diaconu SE RETRAGE din viaţa politică, începe un nou film şi renunţă la Loganul de senator pentru un ARO

"N-au găsit niciun prejudiciu" Şi dacă tot se întoarce la statutul de simplu cetăţean, Mircea Diaconu va renunţa la Loganul senatorial, care era "cam vechi, cam prăpădit" şi va reveni la maşina sa , un ARO 10. Diaconu a stat la Parchet aproximativ o oră, el declarând presei la ieşire că procurorii nu urmăresc vreun prejudiciu, ci doar conflictul de interese." Au căutat peste tot şi nu au găsit niciun prejudiciu, pam-pam!", a spus Diaconu. Procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Diaconu în luna ianuarie, pentru conflict de interese, în urma unei sesizări venite de la ANI, potrivit căreia Diaconu şi-ar fi angajat nelegal soţia în funcţia de regizor artistic.

  • SENATUL EVZ. Mircea Diaconu, ultimul rol

Ne puteți urmări și pe Google News