Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea s-a îmbrăcat ca la Crăciun. Puloverul cu renul Rudolf a atras atenția
Mircea Badea s-a îmbrăcat ca la Crăciun. Puloverul cu renul Rudolf a atras atenția

Mircea Badea s-a îmbrăcat ca la Crăciun. Puloverul cu renul Rudolf a atras atenția

Mircea Badea a prezentat emisiunea ”În gura presei” de parcă aștepta Crăciunul, în fața bradului.

Mircea Badea s-a îmbăcat ca la Crăciun. Pe pasă cu Sinteza zilei, Mircea Badea a venit îmbrăcat cu renul Rudolph. De un roșu aprins, puloverul lui Mircea Badea l-a ”orbit” pe Mihai Gâdea.

„Neapărat trebuie să mă îndrept către domnul Badea, că mi-era și dor de dânsul. Îmi și lipsea. Aveți un pulover care… stați un pic, că m-ați orbit”, a spus Mihai Gâdea.

Replicat lui Badea a venit rapid. „Păi, vine Crăciunul, văd, că afară ninge și sunt pe ‘jingle-bells’. Am luat puloverul de Crăciun. ‘De Crăciun, fii mai bun’, fii mai psihopat. Cu ce vreți să începem, ca să vă lămuresc. Puteți să începeți să mă întrebați orice. Vă rog!”, a venit, prompt, răspunsul lui Mircea Badea.

Miercuri după amiaza a nins în București ca în mijlocul iernii, iar acest fapt l-a făcut pe Mircea Badea să se îmbrace ca la Crăciun. Prognoza emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru ziua de joi, menționează averse sub formă de ninsoare, ca într-o veritabilă zi de Crăciun.

Astfel, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, mai persistente pe parcursul zilei, când vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -4…-1 grad. Noaptea vor fi condiţii de brumã.

Cum se pregătește de carantină. Mircea Badea s-a îmbăcat ca la Crăciun

Mircea Badea se pregătește de carantină. Marți seară, din studiul emisiunea pe care o realizează la Antena 3, „În gura presei”, Mircea Badea a declarat, într-un mod ironic, că se pregătește pentru intrarea în carantină a Capitalei. Acesta a spus că deja a început să își facă provizii și și-a cumpărat unul dintre cele mai râvnite produse.

„Eu o să mă ocup în emisiune mai puțin de asta cu COVID-ul, că nu mai pot deloc. Altfel, susțin orice fel de măsură, adică: carantină. O susțin, absolut! Practic, să ne închidă în cămară, e perfect – susțin! Mi-am luat și niște pate de ficat, m-am pregătit de carantină. Nu mi se pare deloc dramatic”, a spus, în mod ironic, Mircea Badea. „Și ca să fie totul complet: și țuică de la Zalău”, a mai spus Mircea Badea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.