Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea REACȚIONEAZĂ după decizia SRI în cazul lui Florian Coldea
Mircea Badea REACȚIONEAZĂ după decizia SRI în cazul lui Florian Coldea

Mircea Badea REACȚIONEAZĂ după decizia SRI în cazul lui Florian Coldea

Mircea Badea reacționează după decizia SRI în cazul lui Florian Coldea. Omul de televiziune spune că locul lui Florin Coldea este în pușcărie pentru multe capete de acuzare fix penale.

Mircea Badea a criticat în emisiunea "Esenţial" în termeni duri decizia SRI în cazul generalului Floria Coldea, precizat că locul lui Florin Coldea este în pușcărie pentru multe capete de acuzare fix penale.

„În legătură cu domnul Coldea. Sigur că cei de la SRI l-au albit pe domnul Coldea. Nici nu mă așteptam să se întâmple altceva. Doar nu ne așteptam să vină colegii din SRI ai lui Coldea și să spună: da, domnul Coldea este corupt, a luat mită, a făcut spălare de bani, evaziune fiscală, șamd. Niciodată, cei de la SRI nu încalcă legea. Sigur l-au albit şi el a optat ptr trecerea în rezervă. Eu cred în legătură cu ceea ce am văzut în spațiul public că locul lui Florin Coldea este în pușcărie pentru luare de mită, pentru spălare de bani, pentru evaziune fiscală, pentru că a băgat oameni la închisoare, pentru că a influenţat justiţia, pentru multe capete de acuzare fix penale”, a spus Mircea Badea, potrivit antena3.ro.