Evenimentul Zilei > Actualitate > Vezi cum a reacţionat Mircea Badea după ce s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Oana Zăvoranu
Vezi cum a reacţionat Mircea Badea după ce s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Oana Zăvoranu

Vezi cum a reacţionat Mircea Badea după ce s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Oana Zăvoranu

Vizibil deranjat de zvonurile pe care le-a lansat actualul iubit al Oanei Zăvoranu, conform cărora Mircea Badea ar fi avut o relaţie cu aceasta, realizatorul tv nu a ezitat să dea un răspuns. El nici nu a confirmat dar nici nu a infirmat informaţiile apărute.

După ce ieri, actualul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a lansat zvonul care i-a surprins pe mulţi, cum că Mircea Badea ar fi avut o relaţie cu aceasta, ce e drept în urmă cu destul de mulţi ani, aseară realizatorul tv nu s-a putut abţine să nu comenteze subiectul şi în emisiunea sa.
Vizibil deranjat, Mircea Badea a anunţat că declaraţiile vor avea „urmări şi repercursiuni”.
"De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni", a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: