Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea intervine în scandalul Dana Budeanu – ProTV: „Începe să se simtă cenzura estică” 
Mircea Badea intervine în scandalul Dana Budeanu – ProTV: „Începe să se simtă cenzura estică” 

Mircea Badea intervine în scandalul Dana Budeanu – ProTV: „Începe să se simtă cenzura estică” 

Mircea Badea a reacționat pe social media după scandalul iscat între PRO TV - Dana Budeanu rezultând concedierea ei deşi, nici nu era angajată.

Anunţul PRO TV

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător… Dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”.

Replica Danei Budeanu

„DIN DRAGOSTE ȘI RESPECT PENTRU TOȚI CEI CARE URMĂREAU ÎNTR-UN NUMĂR RECORD RUBRICA VERDICT DE LA PRO TV, ATÂT PE TV CÂT ȘI PE ONLINE ȘI CARE LA PROPRIU AU BLOCAT LINIILE TELEFONICE ȘI MESAGERIILE ÎN ULTIMELE DOUĂ ORE, FAC URMĂTOARELE PRECIZĂRI:

DANA BUDEANU NU A AVUT NICIODATĂ UN CONTRACT CU PRO TV PENTRU RUBRICA VERDICT!

NU AM FOST NICIODATĂ ANGAJATĂ LA PRO TV SAU REMUNERATĂ PENTRU ACEASTĂ RUBRICĂ!”.

La puţin timp Mircea Badea a comentat pe contul personal de Facebook

„Băăă, da’ cum au dat-o ăia de la PRO TV afară pe Dana Budeanu dacă n-aveau niciun contract şi nu era plătită pentru rubrica lu’ peşte?! :))))
P.S. Începe să se simtă cenzura estică la proaspăţii cumpăraţi?” 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: