Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, reacție dură în scandalul momentului. „Nu e nicio șmecherie”
Mircea Badea, reacție dură în scandalul momentului. „Nu e nicio șmecherie”

Mircea Badea, reacție dură în scandalul momentului. „Nu e nicio șmecherie”

Mircea Badea intervine în scandalul declanşat de preşedintele Iohannis pe tema retragerii decoraţiilor tuturor celor care au avut o condamnare penală.

Sfatul lui Mircea Badea este extrem de simplu: „Să returneze gablonţurile din partea unei colonii de mâna a paişpea”

„Dacă decoraţii lu’ peşte, toţi, ar avea un minimum de creier şi de caracter ar returna tinichelele alea penibile. Nu e nicio şmecherie să ţi se dea un gablonţ de mămăligă din partea unei colonii de mâna a paişpea, de către nişte puţoi ajunşi prin specularea cretinsimului autohton în pole position la supt de la stăpânii externi” , este comentariul făcut de Mircea Badea pe social media.

Decizia controversată a preşedintelui Klaus Iohannis

Președintele Iohannis a anuţat că a decis să retragă decorațiile tuturor celor care au condamnări penale. El a confirmat faptul că fostul premier Adrian Năstase se află printre cei vizați deşi, a fost invitat de Administrația Prezidențială la recepția oferită la Cotroceni, de Ziua Națională.

Printre cei vizaţi sunt şi Gică Popescu sau Ilie Năstase care, de asemenea, a reacţionat extrem de dur faţă de preşedintele Klaus Iohannis. Dar mai multe detalii despre atacul fostului tenisman puteţi citi AICI: Ilie Năstase face scandal! „Asta e problema României? Că am bătut eu puțin?”