Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea a recunoscut, în sfârșit: „L-am condamnat la moarte”
Mircea Badea a recunoscut, în sfârșit: „L-am condamnat la moarte”

Mircea Badea a recunoscut, în sfârșit: „L-am condamnat la moarte”

Mircea Badea a recunoscut într-un interviu oferit jurnalistului Mirel Curea pentru evz.tv, că nu mai există cale de împăcare cu Oreste Teodorescu, cel care, la un moment dat, a fost cel mai bun prieten al său

Invitat la emisiunea „Dosare de presă” pe evz.tv, Mircea Badea, una dintre cele mai carismatice și puternice personalități din spațiul media actual, a răspuns cu sinceritate, cu mult umor, dar și mai multă amărăciune întrebărilor jurnalistului Mirel Curea.

Badea nu a evitat să vorbească despre aproape niciun subiect, deși întrebările au fost pe alocuri mai mult decât incomode.

Întrebat fiind de Mirel Curea ce s-a întâmplat, de fapt, cu Oreste Teodorescu și care mai este relația dintre ei, Badea a ținut să clarifice că nu are nimic nou de spus față de declarațiile pe care le-a făcut până în prezent, pentru că „eu, în ecuația mea personală, eu l-am condamnat la moarte. Pentru ce-a făcut el, nu există decât pedeapsa cu moartea.” Mircea Badea a ținut să clarifice că declarațiile sale nu sunt o amenințare, ci doar „o metaforă”.

Jurnalistul a spus că Oreste nu mai există pentru el: „în lumea mea, să nu se înțeleagă că îl ameninț, înțelegeți metafora. Pentru mine e un om mort”. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a mai adăugat că Oreste este „mort pentru că eu, în forul meu interior, l-am condamnat la moarte. Și-atunci… și cu asta basta!”