Evenimentul Zilei > Actualitate > O minoră şi-a omorât tatăl din cauza unui reproş
O minoră şi-a omorât tatăl din cauza unui reproş

O minoră şi-a omorât tatăl din cauza unui reproş

Un om de afaceri din oraşul sucevean Fălticeni a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă. Locuinţa era răvăşită, iar urmele de pe corpul neînsufleţit arată că a fost vorba de o luptă între victimă şi criminal. Şocant este faptul că cea care a comis crima este fiica de 17 ani a lui Viorel Cârnăreasa, care era cunoscut în oraş ca valutist, dar şi ca proprietar al unui club

Vineri seara, îngrijorat că fratele său nu răspunde la telefon, Marin Cârnăreasa a mers la casa acestuia să vadă ce se întâmplă. L-a găsit pe fratele său într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat şi fără suflare. Casa era răvăşită şi multe obiecte erau distruse, iar victima, Viorel Cârnăreasa (59 de ani), avea tăieturi în mai multe zone ale corpului, semn că a avut loc o luptă între el şi asasin. Iniţial, poliţiştii au crezut că oribila crimă a avut drept motiv un jaf, mai ales că bărbatul era un cunoscut valutist din oraş, iar din această cauză avea tot timpul sume mari de bani în casă. De altfel, el a mai fost jefuit şi în urmă cu nouă ani. Atunci doi tineri din oraş l-au atacat în scara unui bloc şi i-au furat 70.000 de euro şi 26.000 de lei, profitând şi de faptul că valutistul era beat. Omul era cunoscut în Fălticeni ca un consumator înrăit de alcool. Pe lângă casa de schimb valutar, bărbatul deţinea şi un club, VIP, aflat în apropierea gării din Fălticeni.

Fata s-a baricadat în clubul tatălui

Chiar dacă incidentul i-a cutremurat pe cei din zonă prin violenţa atacului, şi mai important este faptul că bărbatul a fost omorât chiar de fiica sa în vârstă de 17 ani. Poliţiştilor le-a atras atenţia că aceasta nu era acasă în momentul în care au sosit şi au plecat în cautarea ei. A fost găsită în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul deţinut de tatăl ei, acolo unde, spun vecinii, fata mergea în fiecare care zi după orele de şcoală. Aceasta s-a baricadat în clădirea împreună cu un câine lup. După ce poliţiştii au reuşit să spargă uşa barului, tânăra s-a închis într-un birou al clădirii, lăsând câinele la uşă în speranţa că aceasta îi va opri pe oamenii legii. Poliţiştii au reuşit să adoarmă animalul cu ajutorul unui spray paralizant şi să o imobilizeze pe fată.

Probleme psihice accentuate de beţiile tatălui

Aceasta a fost internată la secţia de psihiatrie a spitalului din oraş, fiind cunoscută cu astfel de probleme. Se pare că tânără şi-a dezvoltat problemele psihice, fiind foarte agresivă, tocmai din cauza problemelor bahice ale tatălui cu care locuia. Sâmbătă seara, după mai multe ore de audieri, ea şi-a recunoscut crima. Motivul este unul halucinant: s-a enervat pentru că tatăl său i-a atras atenţia că ascultă muzica la volum prea mare. În acel moment, tânăra a luat o toporişcă şi un cuţit şi a început să îşi lovească tatăl. După ce i-a înfipt cuţitul în gât, a fugit să se ascundă în clubul tatălui, unde a şi fost găsită de poliţişti.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.