Tânărului suspectat i s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Totul a pornit de la o ceartă pe terenul de fotbal, scrie RTV.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Sectiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr, de 16 ani bănuit că ar fi săvârşit fapta, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Scenele de groază au avut loc în parcul Plumbuita din sectorul 2 al Capitalei. Mai mulţi prieteni jucau fotbal pe terenul din par, iar după câteva replici dure între băiat şi un alt minor, tânărul de 16 ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat în abdomen şi pe braţe pe băiat.

Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Te-ar putea interesa și: