Ministrul Justiției, despre altercația de pomină din Parlament. Ce riscă Roman și Vîlceanu

Ministrul Justiției, despre altercația de pomină din Parlament. Ce riscă Roman și Vîlceanu Alina Gorghiu. Sursa foto: Facebook

Tot mai mulți oameni din stat comentează altercația dintre deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu. Printre aceștia se numără și Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, care a făcut o serie de comentarii dure la adresa incidentului care a avut loc în Parlament.

Ministrul Justiției a comentat despre altercația din Parlament

Aflată în vizită în Turcia, alături de Marcel Ciolacu, Ministrul Justiției Alina Gorghiu a comentat marți incidentul în care au fost implicați deputații PNL.

„Pentru mine orice persoană care agresează este de condamnat. (...) Este de condamnat că acest lucru se întâmplă în interiorul Parlamentului (...) Cea mai cruntă pedeapsă pe care o primești este în ochii electoratului, pentru că imaginile de astăzi ne-au costat destul de mult”, a spus Gorghiu, care se află într-o vizită în Turcia.

Și Marcel Ciolacu a avut o reacție

În cadrul aceleiași conferințe de presă și Marcel Ciolacu a făcut o declarație pe marginea acestui subiect, precizând că este încântat că în timpul mandatului său de președinte al Camerei Deputaților nu s-au înregistrat astfel de situații.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi pare bine că pe timpul meu nu s-au întâmplat astfel de cazuri. E de cascadorii râsului”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu

Sursă foto: Facebook

Altercația din Parlament s-a încheiat cu o vizită la IML

A fost scandal pe holurile Parlamentului, pus în scenă de doi foști miniștri din PNL, Florin Roman și Dan Vîlceanu, care și-au aruncat vorbe acide și, au ajuns chiar și la confruntări fizice.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit, în plenul Camerei Deputaților, de la un schimb dur de replici.

Ulterior, conflictul dintre cei doi s-ar fi intensificat, ajungând la înjurături. În cele din urmă, cei doi au ieșit din plen și au continuat pe holurile Parlamentului.

Deputatul PNL, Florin Roman, a mărturisit că fostul său coleg de partid era extrem de tulburat în momentul în care l-a agresat în Parlament, văzând în privirea sa ceva „extrem de ciudat”.

Acesta a spus că în câteva zile îi va fi eliberat certificatul medico-legal, iar în baza acestuia va putea face o plângere penală „împotriva acestuia deputat huligan”. Mai mult, Florin Roman a menționat că a decis să facă plângere penală tocmai pentru ca cetățenii României să știe că legea e aplicabilă pentru toți.