Evenimentul Zilei > Social > Ministerul Educaţiei, anunț de ultimă oră despre reluarea cursurilor
Ministerul Educaţiei, anunț de ultimă oră despre reluarea cursurilor

Ministerul Educaţiei, anunț de ultimă oră despre reluarea cursurilor

Ministerul Educației a anunţat că nu se reiau cursurile pe 6 aprilie.

Ministerul Educației a anunțat că informațiile puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt total false.

„Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19″.

Mai mult, ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii. Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării”, se arată în comunicatul de presă transmis de MEC.

Mai menţionăm că mesajul cu pricina a circulat pe grupurile de Whatsapp ale părinţilor şi cadrelor didactice. În document se mai arăta că pentru respectarea măsurilor de distanţare socială elevii vor sta câte unul în bancă, cu cel mult 15 elevi în clasă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: