Evenimentul Zilei > Social > Un MILIONAR ROMÂN a ieșit cu AMANTA în oraș pentru a da CĂRȚILE PE FAȚĂ. NU se mai ascunde de SOȚIE
Un MILIONAR ROMÂN a ieșit cu AMANTA în oraș pentru a da CĂRȚILE PE FAȚĂ. NU se mai ascunde de SOȚIE

Un MILIONAR ROMÂN a ieșit cu AMANTA în oraș pentru a da CĂRȚILE PE FAȚĂ. NU se mai ascunde de SOȚIE

George Copos, un milionar român, s-a decis că este timpul să nu-și mai ascundă relația cu amanta sa, nici chiar de soție, și a ieșit în oraș cu aceasta .

Multimilionarul George Copos nu se mai ascunde și se afișează în public cu amanta mai tânără cu 20 de ani şi superba lor fiică de șapte ani.

Dacă înainte s-a ascuns şi a refuzat chiar să-şi recunoască propriul copil în acte, iată că acum bogătaşul a dat lucrurile pe faţă.

Nici căsnicia de 36 de ani cu Cristiana, şi nici fiica Alexandra, în vârstă de 32 de ani, nu l-au putut ţine departe de amantă şi de copil pe George Copos. Iată că, după ce ani buni şi-a ţinut viaţa dublă la secret, multimilionarul şi-a părăsit familia şi a decis să nu-şi mai ascundă relaţia. Aşa cum Click! a dezvăluit cu mulţi ani în urmă, fostul boss al Rapidului are o relaţie secretă încă din 2006 cu fosta lui secretară Elena Stoica (35 de ani) care, în februarie 2011, i-a dăruit o fiică pe nume Daria Maria, scrie Click.