Când au venit mii de persoane la ferma tatălui ei, fetița părea copleșită, dar era frumoasă și elegantă, comentează The Telegraph.

Rubi Ubarra și-a sărbătorit aniversare a 15 ani, ieri, la o fermă din centrul Mexicului, după ce invitația a devenit virală pe rețelele de socializare.

Evenimentul este încă un exemplu a ceea ce poate face social media, transformând o petrecere obișnuită într-o adunare exagerat de mare.

Membrii familiei au fost nevoiță să facă loc fetei, prin mulțimea de reporteri și fotografi, care doreau să-i facă o poză, la proprietatea părinților ei din statul  San Luis Potosi. Un afiș uriaș spunea la intrare „Bine ați venit la petrecerea mea de 15 ani!”, alături de o fotografie a lui Ruby, lângă mese și corturi pline cu mâncare.

Mii de oameni au venit din toată țara la o petrecere cu o importanță simbolică în Mexic, familiile de obicei organizează astfel de petreceri costisitoare, astfel încât fiicele lor să fie prințese pentru o zi.

„Am venit să văd dacă îmi vor da o rochie pentru nepoata mea, pentru aniversarea ei de 15 ani, în luna mai”, a declarat Victoriano Obregon, care a venit de departe din statul nordic Coahuila.

Petrecerea lui Rubi a devenit cunoscută la nivel național și internațional, la începutul lunii decembrie, după ce un fotograf local a postat pe Facebook un video în care tatăl fetei descria planurile pe care le are de ziua ei – de organizare a unei petreceri cu mâncare, curse de cai și muzică live.