Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Fifor, atac fără precedent! S-a practicat bullying-ul asupra votanţilor PSD
Mihai Fifor, atac fără precedent! S-a practicat bullying-ul asupra votanţilor PSD

Mihai Fifor, atac fără precedent! S-a practicat bullying-ul asupra votanţilor PSD

Mihai Fifor susține într-o postare că mai mulți votanţi PSD au fost victime ale bullying-ului.

„Este o formă extremă a urii și a agresiunii care nu poate fi tolerată într-o democrație”

„Am primit multe mesaje de la alegători în decursul acestei zile, care ne semnalează un fenomen de bullying (intimidare) fără precendent”, a scris pe social media Mihai Fifor.

„Fenomen de bullying fără precedent”

„Oameni care și-au declarat intenția de vot pentru un partid sau un candidat au fost agresați atât verbal, cât și fizic. Facem un apel la stoparea agresiunii și a discursului bazat pe ură, precum și a oricărei acțiuni menite să descurajeze votul. Hărțuirea celor care și-au declarat opțiunea politică este un gest inacceptabil. Este nedemocratic și lezează principiul la liberă exprimare”, a subliniat secretarul general al PSD.

Mihai Fifor semnalează incidente foarte grave în secțiile de vot

„S-au petrecut multe incidente în ultimele zile pornite de la exprimarea opțiunii politice de către cetățenii români, ajungându-se chiar până la moartea unui om. Este o formă extremă a urii și a agresiunii care nu poate fi tolerată într-o democrație și într-un stat membru al UE. Îndemnăm cetățenii care sunt victime ale acestor tipuri de agresiune și intimidare să semnaleze autoritățile și să continue să-și exercite dreptul fundamental de a vota”, a scris Maihai Fifor pe contul personal de Facebook.