Evenimentul Zilei > Social > Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta”
Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta”

Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta”

Invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Rețeaua de idoli” de luni, 23 noiembrie, de la ora 21:00 este Mihai Bobonete

El este unul dintre cei mai carismatici actori din România, extrem de apreciat de public, indiferent de rolurile jucate sau de aparițiile electrizante din show-urile de stand-up comedy și de improvizație.

Pe lângă carieră, Mihai Bobonete  are o familie minunată și un hobby, pescuitul, așa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reușește să le împace pe toate și care a fost prețul plătit pentru succes, Mihai Bobonete va vorbi în ediția de luni a emisiunii „Rețeaua de idoli”.

Multă muncă pentru un singur episod

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată….”, își amintește Mihai Bobonete.

Deși numele lui se identifică în ultimii ani cu umorul și publicul se pregătește să zâmbească atunci când îl vede, Bobo, cum îl strigă prietenii, a luat interviul în serios. La „Rețeaua de idoli” a vorbit despre Ilie Balint, mentorul lui din Craiova și a refăcut drumul cu trenul care l-a adus la București, o poveste care a devenit chiar primul său subiect de stand-up.

„Surprinzător, deși discuția noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în copilăria lui de la Giurgeni și l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educația pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea Irina Păcurariu.