Vedeta TV Mihaela Tatu a fost victima unei boli foarte grave: fibrom uterin. După ce a trecut printr-o intervenţie chirurgicală dificilă şi o lungă perioadă de refacere, ea a ales să revină pe micile ecrane, de data aceasta ca invitată la emisiunea CancanTV, de la Kanal D, pentru a povesti întreaga suferinţă prin care a trecut.
Mihaela Tatu a hotărât să renunţe la televiziune şi îşi caută liniştea acum în vacanţele pe care şi le-a dorit dorit dintotdeauna.
„Mi-au fost alături fiică-mea şi câinele meu, Gore. Important este că acum sunt aici şi privesc cu optimism. Fetelor, mergeţi la control. Eu l-am descoperit în câteva luni de zile. Fusesem la control, şi în câteva luni de zile înflorise ca ciuperca după ploaie. Am ales România pentru că am încredrede în domnul profesor Poiană, pe care îl iubesc. L-am cunoscut prin intermediul Roxanei Ciuhulescu. Mi-a fost frică de rezultatul biopsiei. Am renunţat la televiziune pentru că am obosit. Am avut posibilitatea să aleg între a-mi satisface nişte dorinţe pe care le am de când eram de-o şchioapă, să călătoresc. Când voi ieşi la pensie vreau să fac toate pofesiile pe care mi le-am dorit.Vreau să predau la o gădiniţă, vreau să stau într-un salon de hair-styling şi la o herghelie de cai", a mărturisit vedeta.

Cât despre viaţa sentimentală, fosta vedetă de televiziune a acceptat să contureze un portret al bărbatului pe care l-ar vrea alături de ea şi a mărturisit că această persoană nu se face parte încă din viaţa ei.
„Nu este nimeni în viaţa mea, nu este uşor să fii singur, dar decât să fie o persoană pe care să nu fac altceva decât să o tolerez, mai bine singură. Partenerul meu de viaţă ar trebui să-mi fie prieten, să aibă umor, să avem ce să discutăm şi să-l admir”, a adăugat ea.