Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu, în brațele celui mai puternic bărbat de la Hollywood! Cu Felix de față!
Mihaela Rădulescu, în brațele celui mai puternic bărbat de la Hollywood! Cu Felix de față!

Mihaela Rădulescu, în brațele celui mai puternic bărbat de la Hollywood! Cu Felix de față!

Mihaela Radulescu Schwartzenberg e la Hollywood! Și nu stă cuminte! De față cu iubitul său, diva s-a fotografiat zâmbind în brațele altui bărbat! Iar Felix Baumgartner ne e gelos! Ba chiar râde cu gura până la urechi!

„Vederi din California” cu Mihaela Rădulescu în brațele lui…. Arnold Schwarzenegger! Celebra presentatoare româncă nu doar că s-a fotografiat în brațele faimosului actor și fost guvernator al Californiei, ba chiar a și luat micul dejun în compania lui. Totul sub privirile amuzate al iubitului Felix Baumgartner, care și-a serbat ziua de naștere pe plaiuri americane!

„Când la ziua lui Felix apar …blatiștii:))). Asta da surpriză ! Terminator style!” a scris Mihaela pe pagina de Facebook a iubitului ei!

Felix nu pare să fi fost gelos, dar la masă s-a așezat totuși între frumoasa sa iubită și celebrul actor!

„Vederi din California – și ganduri bune, pentru cine le primește cu inima deschisă! Felix vă mulțumește pentru urările grozave de ziua lui! Iar Arnold îi transmite calde salutări Nadiei Comăneci! Să aveți un week end minunat””, le explică ea fanilor, pe propria pagina de Facebook.

Pe 20 aprilie, Felix Baumgartner, parașutist și BASE jumper austriac, celebru după ce a reușit o coborâre de la altitudinea de 39,045 km, a împlinit 48 de ani. Iar Mihaela și-a dovedit, încă o dată, dragostea în public.

„Happy birthday, my love! Să-mi trăiască sănătos și să continue să-i inspire pe toți cei care cred în eroi adevărați, în pionieri care deschid drumuri pentru alții, în bărbați care știu să-și facă fericită femeia!”, i-a urat ea, faimosului iubit. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: