Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu, disperată după atentatul de la Londra: „Băiatul meu a fost acolo!”
Mihaela Rădulescu, disperată după atentatul de la Londra: „Băiatul meu a fost acolo!”

Mihaela Rădulescu, disperată după atentatul de la Londra: „Băiatul meu a fost acolo!”

Mihaela Rădulescu se numără printre vedetele care au reacționat după atentatul de la Londra. Ea este solidară cu victimele tragedie diintr-un motiv incredibil.

Se pare că fiul său, Ayan, a fost prezent fix în același loc, în urmă cu doar o săptămână, fapt care a determinat-o pe Mihaela să se pună în locul părinților victimelor. 

"Nu scriu că aşa e moda, ci pentru că sunt la fel de îngrijorată ca toţi cei care înţeleg ce se întâmplă în lumea asta mare şi complicată… Acum o săptămână, copilul meu era acolo, într-o excursie cu şcoala.Tot acolo e nepoata mea, studentă la Arhitectură la o facultate londoneză. Iar acum mă gandesc doar la cei răniţi, morţi, la familiile lor şi la românii răniţi în atentatul de la Londra… Gânduri calde, o rugăciune şi o furie cumplită împotriva celor care iau sau distrug vieţi cu atâta uşurinţă”, a spus vedeta.

Atacul de la Londra, soldat cu 4 morți și 40 de răniți, a fost revendicat de organizația teroristă ISIS. Patru persoane, printre care doi români, au murit iar peste 40 au fost rănite în atacul terorist de pe Podul Westiminster, din imediata vecinătate a Parlamentului britanic. Atacatorul a fost ucis de poliție după ce a trecut cu mașina peste mai mulți oameni și a înjunghiat mortal un agent de poliție.