Fiica lui Johannes Visscher, suspectul principal în cazul odioasei crime de la Gura Șuții, a aflat în urmă cu trei zile, din presa locală, de ororile pe care le-ar fi comis părintele ei, informează cancan.ro.

Ea a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant părinților îndoliați.

Avocații fiicei lui Johannes Visscher, bărbatul care este principalul suspect în odioasa crimă din Dâmbovița, ne-au contactat pentru a ne face cunoscut mesajul acesteia.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să înțelegem ce s-a întâmplat în România. Fiica lui Johannes Visscher este foarte afectată emoțional din cauza situației oribile. Familia a încercat să facă tot ce se poate pentru a o proteja”, ne-au declarat reprezentanții fiicei lui Johannes Visscher.

Bărbatul, născut pe 6 mai 1973, a fost un adevărat crai de-a lungul vieții, potrivit unor surse autorizate. A avut cinci logodnice, iar cu trei dintre acestea s-a și căsătorit!

Ultima lui soție este originară din Franța, iar cei doi s-au mutat în orășelul Beers, unde Visscher își achiziționase o fermă. În prealabil, pedofilul a locuit într-un apartament din Nijmegen.

Vecinii susțin că Johannes Visscher era o persoană izolată, deloc sociabilă. Conducea o mașină sport, la fel ca și soția lui franțuzoaică. Erau rar erau văzuți la fermă. De precizat că suspectul principal în cazul odioasei crime de la Gura Șuții s-a însurat pentru prima dată în 2011, dar soția l-a părăsit când a aflat că a fost condamnat pentru agresiuni sexuale asupra femeilor și că a fost internat inclusiv la Psihiatrie. Ulterior, ucigașul s-a recăsătorit în 2012, când i-a cerut mâna unei tinere în cadrul unui show TV din Amersfoort, Olanda. Nici de această dată mariajul nu a fost de durată, iar „Joop” și-a unit destinele cu franțuzoaica, actuala soție.

Johannes Visscher a ajuns în România miercurea trecută și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră trei zile. Este bănuit că, în acest timp, ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. Ajuns în Olanda, acesta s-a sinucis. A intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave. Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.