Cancan a prezentat imagini în exclusivitate cu Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu, tinerii care fac furori atunci când apar în zone selecte ale Bucureştiului. Aceştia apar  îmbrăcați după ultima modă, accesorizați cu zeci de mii de euro, iar în garajele lor își fac veacul maşini extrem de scumpe.

Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman.

Fiica lui Becali, întâlnire cu “Micuţii” milionari

La “operațiunea” de blocare a accesului președintelui, fiica lui Gigi Becali s-a prezentat cu un Range Rover Sport în valoare de 100.000 de euro, dar și cu trei pahare cu cappuccino, savurate la o discuție amicală cu cei doi băieți, care a durat câteva minute. În tot acest timp, “bijuteriile” lui Mihnea și Petruț tronau în plină stradă, în imediata apropiere a celei conduse de Alexandra. Într-un final, fata latifundiarului din Pipera s-a retras, nu însă și tinerii milionari, care au mai stat puțin de vorbă, până să elibereze zona, mai scriu jurnaliştii de la Cancan.