METODE SEXY! Cum să arzi calorii alături de partenerul tău fără să mergi la sală

METODE SEXY! Cum să arzi calorii alături de partenerul tău fără să mergi la sală

METODE SEXY! Cum să arzi calorii alături de partenerul tău fără să mergi la sală. Antrenamentul fulger care topește instant grăsimea.

Potrivit unica.ro, multe femei spun că nu au timp să meargă la sală, așa că ne-am gândit să le ajutăm. Îți spunem cum te poate ajuta partenerul de viață să arzi multe calorii. Iată cum! 

Masajul – 80 de calorii pe oră

Cui nu-i place un masaj? Dacă ești cea care îl oferă află că bătăile inimii cresc și începi să arzi calorii dacă îți masezi partnerul. Sexologii recomandă masajul lent, care pune în mișcare toți mușchii și care este mai senzual.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sărutul – 68 de calorii pe oră

Mai ții minte cum, la începutul relației vă sărutați și jumătate de oră și te simțeai obosită, de parcă ai alergat după autobuz. Există unii sexoloogi care afirmă că, un sărut ‘viguors’ te poate ajuta să arzi 90 de calorii pe oră.

Dezbrăcatul – 8 calorii

Nu depui mare efort în a-ți arunca hainele pe jos sau pe mobilă, dar cercetătorii italieni afirmă că se pot arde undeva la 8 -10 calorii doar prin acest gest. Partnerul tău poate arde 80 de calorii dacă încearcă să-ți deschidă sutienul cu gura.

Dansul – 206 calorii pe oră

Există studii care arată că, femeile se excită și se lubrifiază mult mai bine după o activitate fizică aerobică. Dansul poate fi considerată o astfel de activitate.

Actul sexual – +288 calorii pe oră

Totă lumea știa că un act sexual presupune ceva efort. Pentru a crește numărul de calorii arse, sexologii recomandă schimbarea pozițiilor. Experții estimează că femeile care au orgasm ard mai multe calorii decât cele care nu au.

Sexul oral – 200 de calorii pe oră

Uite ceva ce nu auzi în fiecare zi. Sexul oral poate fi comparat cu pedalatul bicicletei eliptice.