Evenimentul Zilei > Actualitate > Metodă „KGB” de eliminare a „sifoanelor”. Rusia încă o aplică medicilor care spun adevărul
Metodă „KGB” de eliminare a „sifoanelor”. Rusia încă o aplică medicilor care spun adevărul

Metodă „KGB” de eliminare a „sifoanelor”. Rusia încă o aplică medicilor care spun adevărul

S-ar părea că în Rusia încă se folosesc vechile metode utilizate de KGB pentru a elimina „sifoanele”, sau pur și simplu oamenii „de care nu mai era nevoie”.

Încă un medic a căzut de la fereastra spitalului unde lucra, la scurt timp după ce două asistente au murit în aceleași condiții, scrie Radu Tudor.

Medicul rus a căzut sâmbătă de la o fereastră, după ce s-ar fi plâns de condițiile existente în spital. Acesta ar fi declarat că era obligat să muncească, deși fusese diagnosticat pozitiv pentru Coronavirus.

Înaintea sa, alte două doctorițe s-ar fi plâns de lipsa echipamentelor speciale. Și acestea au murit căzând de la fereastra unității în care munceau.

„Medicul Alexander Şulepov, 37 de ani, se luptă acum pentru viaţa sa, fiind în stare gravă, cu răni la cap. El a căzut de la etajul 2 al spitalului Novousmanskaya.

Înainte el a postat un videoclip în care a susţinut că a fost forţat să lucreze, în ciuda faptul că a fost testat pozitiv pentru Covid-19, notează Daily Mail. El şi colegii săi au avertizat, de asemenea, despre lipsa echipamentelor de protecţie în oraşul Voronej.   Mai târziu, întins pe un pat de spital, doctorul Şulepov a realizat un al doilea videoclip pentru a retracta afirmaţiile făcute, pe fondul suspiciunilor că ar fi fost presat să facă acest lucru. Cu o zi mai devreme, Şulepov a fost chemat la Poliţie, fiind acuzat că răspândeşte informaţii false. Şefii spitalului au susţinut că afirmaţiile lui Şulepov nu sunt adevărate.

Recent, două doctoriţe din Rusia au murit după ce au căzut de la ferestrele spitalului, după ce le-au reproşat superiorilor lipsa echipamentelor de protecţie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus”, scrie sursa citată.