Metoda de a infuza ciocolată cu suc de fructe, cola dietetica sau apă

Metoda de a infuza ciocolată cu suc de fructe, cola dietetica sau apă

Profesorul de chimie Stefan Bon, de la Universitatea Warwick, impreuna cu echipa sa sustin ca au gasit o metoda de a infuza ciocolata cu suc de fructe, cola dietetica sau apa in care a fost dizolvata Vitamina C!

Astfel încât să se renunţe la jumătate din grăsimile găsite în mod normal în ciocolată, după cum relata LiveScience.

S-a încercat, prin urmare, găsirea unei variante de compromis: să nu se ia din savoarea desertului, dată de grasimea conţinută, insa dulcele să fie transformat în ceva sănătos. Astfel, a fost găsită „o cale”. Pentru sucul de fructe s-au folosit mere, portocale şi merişoare. Pentru că acest suc este diluat de ciocolată, nu există riscul ca gustul de ciocolata să fie dominat de cel de suc.

Ne puteți urmări și pe Google News