Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. Weekend cu temperaturi anormale. Prognoza pentru următoarele trei zile
Meteo. Weekend cu temperaturi anormale. Prognoza pentru următoarele trei zile

Meteo. Weekend cu temperaturi anormale. Prognoza pentru următoarele trei zile

Vremea se va încălzi în weekend, temperaturile ajungând până la 20 de grade sâmbătă. Cu toate acestea, de duminică începe să se răcească și vor reveni ploile.

Potrivit ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

În țară

VINERI

Cerul va fi înnorat și va ploua în special în a doua parte a zilei și pe parcursul nopții în regiunile vestice și local în Oltenia și vestul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil în centrul, estul și sud-estul țării, cu ploi izolate. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte.

Temperaturile se vor încadra între 8 și 17 grade.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, dar cerul va avea înnorări și temporar va ploua în vestul, nordul și centrul țării. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp cu o probabilitate mai mare în Oltenia, Transilvania şi în zona Carpaţilor Meridionali. La munte vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, ziua la peste 1700 m, iar în a doua parte a intervalului şi la altitudini mai joase.

DUMINICĂ

Vremea se va răci, temperaturile vor ajunge la valorile normale acestei perioade. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate îndeosebi în prima parte a intervalului şi se vor semnala precipitaţii în sud-vestul, centrul şi nord-estul teritoriului. La munte vor apărea ninsorile.

În București

VINERI

Vremea va fi caldă, iar temperaturile vor ajunge la 15-16 grade. Cerul va fi variabil și vor apărea înnorări în cursul nopții.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE