Meteo. Miercuri, cerul va avea înnorări temporare în nord-vest şi va fi mai mult noros în rest. În regiunile sudice, spre sfârşitul zilei, izolat se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi sud-est şi pe crestele montane. Pe arii restrânse va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă sau fulguieli.

În Capitală, dimineața 1…2 grade și condiţii de ceaţă. Pe parcursul zilei, vremea va fi în general închisă şi spre sfârşitul zilei vor fi condiţii de ploaie. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade.

La munte cerul va avea înnorări, iar izolat şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crește. Valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele de ieri, însă cele nocturne vor marca o scădere, scrie Realitatea.

Vremea. Joi, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice primei decade a lunii februarie. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 0…1 grad în depresiuni și 6 grade frecvent în regiunile intracarpatice, izolat și 7 grade. Cerul va fi parțial noros în vestul, nordul și centrul țării și mai mult noros în rest, unde izolat se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Dimineața în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Te-ar putea interesa și: