Meteo. Luni, 14 ianuarie, vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare, în Moldova, Banat, Transilvania și în Oltenia. Însă, temperaturile la orele prânzului vor fi pozitive în toată țara: între 2 -5 grade, iar în Dobrogea vor fi până la 8 grade.

Vântul va suflă moderat în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritorului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al Moldovei), în timp ce în Dobrogea temperaturile maxime vor oscila între 0 și 5 grade Celsius, cel mai cald urmând să fie din nou în zonă litorală. 

Vremea din 14 ianuarie se anunță deosebit de rece în București. Cerul este parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra între  2°C și -5°C. Vântul va sufla în rafale la amiză de 33 km/h și cu 16 km/h dinspre V pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt mari, iar cantitatea de precipitații va atinge <1 L/m², scrie Antena1.