Weekendul aceste, 18-20 octombrie, vremea va fi deosebit de frumoasă în toată România. Un val de aer cald a pătruns în țara noastră și pare să poposească pentru ceva vreme, arată Antena1.

Chiar dacă ne aflăm în plină toamnă, vremea este una neobișnuit de caldă, cu cer senin și atmosferă care seamănă mai mult cu o vară târzie.

Vremea 18, 19, 20 octombrie. Weekendul acesta ANM anunță temperaturi maxime de până la 26 de grade. Ne vom bucura și în zilele următoare de temperaturi peste normalul acestei perioade. Vântul va sufla slab, până la moderat în regiunile intercarpatice, unde valorile termice se vor situa între 6 și 15 grade.

Prin urmare, până duminică, 20 octombrie, ne vom bucura de vreme neobișnuit de caldă pentru intervalul în care ne aflăm, urmând ca de săptămâna viitoare să avem parte de scăderi bruște ale valorilor termice.

În București, cerul va fi variabil, iar dimineața și nopatea apare ceața. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar temperaturile maxime vor ajunge pânp la 23 de grade. Minimele termice se vor încadra între 8 – 10 grade