Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 12:00, în zona joasă a judeţului Satu Mare, va ninge şi va persista ceaţa, fenomen care va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 15:00, în judeţele Argeş (zona joasă), Olt şi Vâlcea (inclusiv în zona de munte) va continua să ningă şi local se va depune strat de zăpadă de 10 – 20 cm.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş va continua să ningă şi local se va depune strat de zăpadă de 10-20 centimetri. De asemenea, în zona de munte a judeţului Prahova se vor semnala viscol, ninsoare însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 70-80 km/h care determina vizibilitate de sub 100 m. Tot în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Sibiu, precum şi în mai multe localităţi din judeţul Cluj, unde se vor semnala ninsori în general moderate cantitativ care local vor determina depunerea unui strat de zăpadă de 10-20 centimetri, transmite Agerpres.