Evenimentul Zilei > Monden > Metallica a umblat din nou la arhivă. Ce concert incendiar poate fi urmărit integral pe YouTube | VIDEO
Metallica a umblat din nou la arhivă. Ce concert incendiar poate fi urmărit integral pe YouTube | VIDEO

Metallica a umblat din nou la arhivă. Ce concert incendiar poate fi urmărit integral pe YouTube | VIDEO

Așa cum i-au obișnuit pe perioada carantinei, „titanii” de la Metallica le oferă fanilor un nou concert de senzație, în campania #MetallicaMondays.

Acum, pe canalul de YouTube al celebrei trupe americane a urcat show-ul este din data de 18 noiembrie 2016 de la The House Of Vans din Londra. Așadar, este cel de-al șaptelea concert postat de Metallica pe YouTube, din seria #MetallicaMondays.

#MetallicaMondays reprezintă noua serie de concerte a trupei și va fi transmisă în fiecare zi de luni prin live stream pe YouTube şi Facebook. Iniţiativa legată de concertele live transmise online a venit cu următorul mesaj de la trupă:

În vreme ce toţi ne respectăm consemnul şi stăm acasă, ni se face dor de muzică live, deci ce ziceţi dacă aruncăm o privire asupra unora dintre concertele voastre preferate la o distanţă responsabilă social? Nu aş vrea să sun clişeic, dar acum mai mult ca niciodată suntem împreună în faţa acestei provocări şi interconectarea umană este modul în care o vom depăşi. Cu acest lucru în minte vă oferim o serie de concerte Metallica live direct de pe canapea”.

Vizionare plăcută!