Messi, noua ţintă a lui City

Messi, noua ţintă a lui City

Fostul mare antrenor al Angliei şi al Barcelonei, Sir Bobby Robson sfătuieşte conducerea clubului englez Manchester City să îşi îndrepte atenţia către atacantul argentian al Barcelonei, Lionel Messi, informează goal.com.

Robson, fost antrenor al Barcelonei în sezonul 96/97, este de părere că manegerul clubului englez ar trebui să se gândească la achiziţionarea lui Lionel Messi în perioada de transferuri din iarnă. Totuşi, Barcelona nu pare dispusă să renunţe la atacantul argentinian, iar City ar fi nevoită să plătească clauza de 120 de milioane de euro.

Între timp, ochii patronului de la Manchester City sunt aţintiţi către Podolski şi Buffon. Primul se pare că va fi pus pe lista de transferuri în iarnă de către Bayern Munchen pentru suma de 12 milioane de lire, în timp ce Juventus a ales să-l vândă pe Buffon, pentru a strânge suficiente fonduri pentru al achiziţiona pe Benzema. Francezul de la Olympic Lyon este dorit de mai multe nume mari ale Europei: Barcelona, Juventus, Inter sau Real Madrid.

Ne puteți urmări și pe Google News